"Szervezőt, vezető fejlesztőt, fejlesztőt és szoftverarchitektet keresünk!"
Küldetés
A MIAVA küldetése,
hogy a magyar tanácsadási piac kiemelkedő szereplőjévé váljon
a piacon fellelhető tudás, tapasztalat és információ egy kézben való koncentrálásával, és ezen keresztül az ügyféligényeket legjobban kielégítő, magas hozzáadott-értékű megoldás és szolgáltatás nyújtásával
a magyarországi és a környező régió vállalatai számára,
gyártótól és szállítótól független módon.
Vezető értékek
A MIAVA Kft. filozófiája az alábbi három alapelvben foglalható össze:
  • Törekedj a legjobbra! - Ne elégedj meg a jóval és átlagossal, a feladatod a lehető legjobban végezd el, és törekedj arra, hogy egyre jobb legyél!

  • Légy felelősségtudatos! - Vállalj felelősséget! Ha pedig elkötelezted magad valami iránt, akkor légy valóban elkötelezett és lelkiismeretes annak, az ígérteknek maximálisan megfelelő megvalósításában; ez a megbízhatóság záloga.

  • Koncentrálj az erősségekre! - Hiszünk abban, hogy az egyén és a csapat sikerének egyaránt az a titka, hogy mindenki számára olyan szerepet, feladatot adjunk, melyben a legtöbbet és a legjobban teljesít, azáltal, hogy az egyéni erősségekre, adottságokra és értékekre koncentrálunk.

img/banner2/alvin_at_sea.jpg img/banner2/BCCoastalForest.jpg img/banner2/cabbage-leaf.jpg img/banner2/20070711162648_green leaf 600x400.jpg img/banner2/key_success.jpg img/banner2/Right_13.jpg img/banner2/BHSRF57H1document_management_solution.jpg img/banner2/deciduous-forest.jpg img/banner2/professional_image_office.jpg