"Szervezőt, vezető fejlesztőt, fejlesztőt és szoftverarchitektet keresünk!"
Cégtörténet
Megalakulás és kezdeti időszak
A MIAVA Kft. 1999-ben alakult családi vállalkozásként. Az akkori fő tevékenység, a bútor-nagykereskedelem mellett kisebb informatikai feladatokat is ellátott a cég. A cég bevételeinek 20-25%-a származott informatikai tevékenységből, mely hardver és szoftver szaktanácsadásra, rendszergazdai feladatok ellátására, valamint adatrögzítési feladatokra terjedt ki.
Fő tevékenység az informatika
2005-től a fő tevékenységet már az informatika jelenti, a cég forgalmát szinte teljes egészében ez adja. A cég tevékenysége informatikai rendszerek fejlesztéséhez és bevezetéséhez kapcsolódik, elsősorban tartalomkezelő megoldások, ügyviteli és workflow rendszerek, illetve vállalati portálok bevezetésében látunk el projektmenedzsment és egyéb tanácsadási feladatokat, szállítói és megrendelői oldalon egyaránt.
Új irány: K + F + I
2007-től új irányvonalként a kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenység elindítását és folyamatos fejlesztését tűztük ki célul, ezen belül is elsősorban a webes rendszerek, a digitális média és a tudásmenedzsment megoldások területére szeretnénk fókuszálni.
A MIAVA Kft. 2008 januárjában csatlakozott a „Mobilitás és Multimédia Klaszter”-hez, mely jelenleg több mint 60 olyan vállalatot (Magyar Telekom, HP, Virgo Systems, Kirowski, stb.) és egyéb szervezetet (BME, ELTE, Pannon Egyetem, stb.) tudhat tagjai között, akik elkötelezettek a K + F + I irányában.
img/banner2/alvin_at_sea.jpg img/banner2/BCCoastalForest.jpg img/banner2/cabbage-leaf.jpg img/banner2/20070711162648_green leaf 600x400.jpg img/banner2/key_success.jpg img/banner2/Right_13.jpg img/banner2/BHSRF57H1document_management_solution.jpg img/banner2/deciduous-forest.jpg img/banner2/professional_image_office.jpg